| Informacje | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Kraj pochodzenia: RPA. Składniki: Czerwony Rooibos (min.73,2%), śliwki, rodzynki, naturalny aromat, kawałki jabłka i gruszki, cynamon, imbir, czerwone owoce drzewa pieprzowego, płatki nagietka. Opis: Czerwony Rooibos o czarującej mieszance świątecznych przypraw i jabłka. Zaparzanie: 5 minut w 96ºC
Wartości odżywcze w 100ml zaparzonej herbatki Rooi |
|||||||||||
|
Kraj pochodzenia: Tanzania. Składniki: Arabika 100% w ziarnach. Opis: Kawa uprawiana na zboczach góry Kilimandżaro. Jest to miejsce podsiadające najlepsze warunki do uprawy znakomitych ziaren arabiki ze względu na wulkaniczną glebą i unikalny mikroklimat. Dzięki temu kawę z Tanzanii cechuje aksamitny, pełny napar o słodkim, a zarazem lekko korzennym aromacie, któremu towarzyszy przyjemna owocowa kwaskowość. |
|||||||||||
|
Opis: Kubek z owieczką wykonany z wysokiej jakości porcelany dostępny w trzech wzorach. Pojemność kubka 0.25l Producent: Cha Cult |
|||||||||||
|
Kraj pochodzenia: Brazylia. Składniki: Arabika 100% w ziarnach. Opis: Wyselekcjonowane ziarna kawy Arabika Brazylia Santos o typowym smaku likieru Ajerkoniak (1,6%). Zaparzanie: zmielić 7g kawy, zalać 150ml wody o temp. 93-94°C, parzyć 5 min.
Wartości odżywcze w 100ml zaparzonej kawy:
| |||||||||||